Блог

На сьогоднішній день професія майстра біодепіляція стала дуже популярна і прибуткова.
Навчання цукрової депіляції, шугарінг: як обрати?
05 червня 2019

Навчання цукрової депіляції, шугарінг: як обрати?


На сьогоднішній день професія майстра біодепіляція стала дуже популярна і прибуткова.

 

Причин тому кілька:

  • отримати базові навички можливо швидко, буквально за один день;
  •  для навчання і роботи не потрібно мати медичну освіту;
  • депіляція - регулярна процедура (в середньому клієнти звертаються за нею раз на місяць), а значить, істотна частина вашої бази буде складатися з постійних клієнтів;
  •  у шугаринга дуже вигідне для косметолога співвідношення собівартість / ринкова ціна.

 Наприклад, собівартість депіляції зони глибокого бікіні - від 35 гривень, в залежності від бренду пасти, в той час як вартість цієї процедури в салоні середнього класу - від 400 гривень.

  •  клієнти особливо не часто змінюють майстрів депіляції і намагаються не експериментувати.

Пройти навчання депіляції і шугарінгу пропонують багато навчальних закладів і приватні викладачі. Але як вибрати курси, після яких ви зможете стати по-справжньому хорошим майстром?

Якщо ви не хочете пожалкувати про прогаяні гроші і освоїти професію, то віддайте переваги спеціалізованій школі, де будуть навчати моно-професії.

Якщо ви віддали перевагу навчального центру, в якому в курс косметолога входить депіляція, дізнайтеся якій саме депіляції вас навчать воскової або цукрової. Скільки часу приділяється цього розділу.

Ви вирішили заощадити і пройти навчання до практикуючого майстра, тоді дізнайтеся якомога більше про нього, його досвід роботи, викладання, з яким брендами він знаком і на який пасті буде проходити навчання. Часто майстри вчать на "самовареної" пасті і досвіду у них роботи меньше 1-2х років з яких рік вони вже навчають.

Ви повинні грамотно інвестувати в свою професію і навчатися у фахівців своєї справи тих, хто відвідує професійні заходи та розвивається. Так як це навчання буде основа вашого старту в професії. Врахуйте, хороші курси не будуть коштувати дешево, оскільки педагог проведе з вами цілий день і буде вкладати в вас свій досвід, знання і вкаже на особливості технічності всього процесу. Він буде налаштований на результат і вас підтримає протягом усього курсу. Хороша школа дорожить репутацією своїх педагогів і своєї школи. Багато виробників цукрових паст проводять спеціалізовані навчання, вам варто вибрати на свій розсуд.

Вибирайте курси, яким відведено не менше 5-6 годин. Де теорія займає не менше 10% і крім технік, вам розкажуть про будову шкіри, волосся, протипоказання і реакціях, які можуть виникнути в процесі роботи.

Навчання проходить індивідуально або в міні-групах по 2-4 людини. Кожному учневі «ставлять руку», контролюють помилки і результат.

На курсах роблять огляд косметичних засобів і дають особисті рекомендації, пояснюють за якими критеріями вибирати матеріали.

Навчальні центри надають не тільки моделей, але і необхідні матеріали на час навчання.

Там де по закінченню ви отримуєте документи про успішне проходження навчання.

Обирайте фахівців, які люблять людей і свою професію, вони зможуть і вас закохати в свою справу!